1e Fase 100% verhuurd / 2e Fase: start verhuur 1e kwartaal 2020

Wonen in Rimpeler

Wonen in Rimpeler is wonen op de rand van De Veluwe en De Gelderse Vallei. De architectuur van dit bijzondere project sluit perfect aan op de omgeving en de kern van Putten. De huurwoningen kennen een aantal verschillende woningtypes. Diversiteit is terug te vinden in de topgevels, hoek- en tussenwoningen en sommige hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel. Alle woningen hebben 3 slaapkamers, een ruime zolderverdieping en zijn voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. De keukens hebben een composietstenen aanrechtblad. De afwerking van het sanitair is luxe. De badkamer heeft naast een ligbad ook een separate douche en 2e toilet. Om de afwerking echt compleet te maken zijn de woningen voorzien van behang in een neutrale kleur (op de begane grond en verdieping) en is er aandacht geschonken aan een erfafscheiding in de achtertuin.

De voordelen van huren

Als huurder weet je waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kunt je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van Fenixlofts
 

Goede bereikbaarheid en bijzondere bezienswaardigheden

Rimpeler Putten is gelegen tussen de Stationsstraat, de wijk Bijsteren en de Rimpelerweg. De bereikbaarheid is uitstekend. Binnen enkele minuten ben je bij het station met goede verbindingen naar Zwolle, Amersfoort en Utrecht. Het gezellige centrum van Putten is op 10 minuten fietsafstand en kent diverse winkels en horecagelegenheden.

Het landelijke karakter in Rimpeler creëert een heerlijke woonomgeving voor o.a. (jonge) gezinnen. Naast de goede bereikbaarheid en bijzondere bezienswaardigheden kent Putten een gezellige dorpskern met een informele sfeer waar je, je direct thuis voelt.

Het ultieme vakantiegevoel

Wat heeft Putten nog meer te bieden: diverse basisscholen, kinderdagopvang, binnen- en buitenzwembad en diverse sportverenigingen. Wist je trouwens dat Putten van meer dan 100 verschillende fietsroutes onderdeel uitmaakt? En dat Putten aan het Nuldernauw ook een jachthaven en recreatiestranden heeft? Dit voelt toch als vakantie!?