30 september 2019

Huren zonder energiekosten

Wist je dat de woningen in Rimpeler Putten zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid? Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewerkt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Dit heeft voor de huurders verschillende voordelen. Naast dat er een steentje wordt bijgedragen aan een beter milieu betalen de huurders ook veel minder voor hun energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug!

KIJKDAG VRIJDAG A.S.
Op vrijdag 4 oktober a.s. van 15.30 tot 16.30 uur organiseren wij een kijkdag in de kijkwoning aan de Trientje Timmerstraat 3. Je bent van harte welkom.

Melden op de bouwplaats – hierbij het vriendelijke verzoek om je bij aankomst op de bouwplaats te melden bij ons verhuurteam, zij zijn aanwezig in de kijkwoning.

Bereikbaarheid en parkeren – op je navigatie kun je het beste Rimpelerweg 45 Putten aanhouden. aan de Rimpelerweg, ter hoogte van fase 3 en 4, kun je naast de asfaltweg parkeren.

Veiligheid – omdat je een bouwplaats betreedt is goed schoeisel aan te bevelen. Tevens vragen wij je, je niet buiten de aangegeven paden te begeven. Het betreden van de bouwplaats is op eigen risico.

Vragen? – zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op. Het verhuurteam is bereikbaar op telefoonnummer: 033-4502670.

Met vriendelijke groet,
Verhuurteam Rimpeler Putten

16 september 2019

Kijkdag

Op vrijdag 6 oktober en woensdag 16 oktober van 15.30 tot 16.30 uur organiseren wij een kijkdag in de kijkwoning aan de Trientje Timmerstraat 3. Je bent van harte welkom.

Melden op de bouwplaats
Hierbij het vriendelijke verzoek om je bij aankomst op de bouwplaats te melden bij ons verhuurteam, zij zijn aanwezig in de kijkwoning.

Bereikbaarheid en parkeren
Op je navigatie kun je het beste Rimpelerweg 45 te Putten aanhouden. Aan de Rimpelerweg, te hoogte van fase 3 en 4, kun je naast de asfaltweg parkeren.

Veiligheid
Omdat je een bouwplaats betreedt is goed schoeisel aan te bevelen. Tevens vragen wij je, je niet buiten de aangegeven paden te begeven. Het betreden van de bouwplaats is op eigen risico.

Verhinderd?
Ben je woensdag a.s. verhinderd? Volgende week woensdag 25 september van 15.00 tot 16.00 uur is de kijkwoning ook geopend.

Vragen?
Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op. Het verhuurteam is bereikbaar op telefoonnummer: 033-4502670.

Met vriendelijke groet,

Verhuurteam Rimpeler Putten

18 juli 2019

VERHUUR GESTART, schrijf je nu in!

Huuraanbod
Wonen in Rimpeler is wonen op de rand van De Veluwe en De Gelderse Vallei. De architectuur van dit bijzondere project sluit perfect aan op de omgeving en de kern van Putten. De huurwoningen kennen een aantal verschillende woningtypes. Diversiteit is terug te vinden in de topgevels, hoek- en tussenwoningen en sommige hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel. Alle woningen hebben 3 slaapkamers, een ruime zolderverdieping en zijn voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. De keukens hebben een composietstenen aanrechtblad. De afwerking van het sanitair is luxe. De badkamer heeft naast een ligbad ook een separate douche en 2e toilet. Om de afwerking echt compleet te maken zijn de woningen voorzien van behang in een neutrale kleur (op de begane grond en 1e verdieping) en is er aandacht geschonken aan een erfafscheiding in de achtertuin. Huurprijzen zijn vanaf € 1.030,- per maand. Prognose oplevering is 4e kwartaal 2019.

Ja, ik wil huren!
Wil je graag huren in Rimpeler Putten, volg dan het onderstaande stappenplan:
1) Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, klik hier voor de voorwaarden.
2) Schrijf je in en je hoort van de verhuurmakelaar of je een woning toegewezen hebt gekregen.
3) Daarna volgt digitale ondertekening van de huurovereenkomst.
5) Wanneer de huurovereenkomst getekend is kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing!

Meer informatie:
Klik hier om direct het huuraanbod te bekijken
Klik hier voor de online brochure
Klik hier om je online inschrijving te starten
Klik hier voor veel gestelde vragen & antwoorden

Vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met ons verhuurteam, bereikbaar op 033 – 450 26 70.

Succes met de inschrijving!

Verhuurteam Rimpeler Putten