1e Fase 100% verhuurd / 2e Fase: start verhuur 1e kwartaal 2020

Rimpeler

48 vrije sector huurwoningen in Putten

  • Complete keuken met inbouwapparatuur en stenen werkblad
  • Luxe badkamer met ligbad, douche en 2e toilet
  • 3 slaapkamers en ruime zolderverdieping
  • Winkels, scholen en uitvalswegen in directe omgeving
  • Wonen op de rand van De Veluwe en Geldersche Vallei
  • Prognose oplevering fase 1: 4e kwartaal 2019

Schrijf je
direct in
voor een
woning!

Start hier je inschrijving!

Bekijk de plattegronden!

Download de brochure

Check hier de beschikbaarheid!

Bekijk het aanbod

Huren in Rimpeler

Iedere dag vakantiegevoel

Van oudsher kenmerkt de Rimpelerweg zich door ongerepte natuur, een plek waar je nog echt vakantiegevoel ervaart, zoals vakantiegevoel bedoeld is.

Rimpeler is de tweede uitbreidingswijk van Putten. Het gebied is ongeveer 9 hectare groot en zal ruimte bieden voor realisatie van ca. 300 woningen. De wens is een ruim opgezette, groene en duurzame wijk met een fraaie architectuur.Daarnaast is er een goede bereikbaarheid van scholen, diversiteit aan winkels en een uitstekende ontsluiting.

Verdeeld in de wijk worden, naast koopwoningen, ook 48 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De 1e fase betreft 20 huurwoningen en de 2e fase 28 huurwoningen. Prognose oplevering voor de eerste 20 woningen is 4e kwartaal van dit jaar. De 28 woningen in de 2e fase worden naar verwachting in het najaar van 2020 opgeleverd.

Huren zonder energiekosten

Wist je dat de woningen in Rimpeler Putten zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid? Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewerkt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Dit heeft voor de huurders verschillende voordelen.

lees meer